Nova edició del festival ‘El més petit de tots’

empDesprés de l’èxit de la temporada passada, torna a Tarragona el festival “El més petit de tots” i les Tecletes en som col·laboradores, enguany amb dos espectacles. Es tracta d’una mostra d’espectacles i experiències pensades pels més petits, amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc…

El Festival més Petit: Concert per a nadons

‘Concert per a nadons, destinat als més petits (0-5 anys), és un concert de batecs, perquè és el batec la primera música que escoltem abans de néixer i és probablement l’element sonor que millor sintetitza l’origen de la vida. El cargol és una icona de fragilitat i innocència, però també de constància i autonomia. La cruïlla d’aquestes idees és el punt de partida d’aquest nou concert. Mentre allà fora vivim de pressa, fugint, entre pantalles tàctils i semàfors, el cargol no arriba mai tard enlloc. Viu instal·lat en el present. Aquí i ara, com la música que escoltem. Del seu imaginari en sorgeix una suite de contrapesos; entre l’ordre i el caos,entre l’equilibri i l’inestable, entre la raó i la visceralitat… En el joc d’aquests contrastos s’amaga un cant a la vida i als seus misteris i una reflexió musical sobre el pas del temps.

Quan: diumenge 8 de novembre, a les 11h i a les 17h al Teatre Tarragona. *Les entrades per a aquest espectacle estan exhaurides, però els socis de Tecletes tenen sis entrades reservades per a cada passi. Si hi esteu interessats, feu un correu a info@tecletes.org indicant quants sou i per a quin passi (a les 11h o a les 17h). Les entrades reservades s’adjudicaran per estricte ordre de sol·licitud.

El Festival més Petit: 'Wanikan'‘Wanikan’ és una història formada per imatges, sense paraules i amb molt humor. Un joc entre dos personatges que interactuen amb objectes familiars per explicar històries. Tasses i armaris prenen un nou significat despertant la imaginació de l’espectador. Uns jerseis massa grans es poden transformar en animals fantàstics, en monstres al·lucinants o en refugis suaus per amagar-se. 4Hoog és una companyia especialitzada en les arts escèniques per a infants. Nascuda el 1997, és una de les companyies més ben valorades en l’escena internacional dedicada als més petits. Experimenten amb el món de l’abstracte i el surrealisme, deixant enrere la distinció entre somni i realitat. Edats recomanades: 2-5 anys.

Quan: dissabte 14 de novembre, a les 11h i a les 17h al Teatre Tarragona.

Recordeu que els socis de Tecletes tenim un petit descompte per cada entrada! (indentifiqueu-vos amb el vostre DNI). On comprar les entrades? A teatres.tarragona.cat o a les taquilles del teatre Metropol.

De nou, el festival ‘El més petit de tots’ serà una oportunitat única perquè els més menuts de casa s’endinsin en el teatre des de dins, essent-ne protagonistes, a través de quatre representacions al Teatre Tarragona, que es transformarà per acollir als més menuts.