HORITZONS, UN PROJECTE PER RECUPERAR VALORS SOLIDARIS

Fer xarxa, relacionar-se amb altres entitats i associacions de la nostra ciutat és un dels trets lligats a la història de Tecletes. Ara, l’associació fa un pas més tirant endavant un nou projecte impulsat per un dels nostres socis. Batejada com a HORITZONS, amb la iniciativa volem recuperar, pares i fills,

valors solidaris del nostre entorn, treballant la consciència col·lectiva i projectant vies cap a un futur social més just i sostenible.

L’objectiu és apropar als més menuts noves realitats i aprendre conjuntament i compartir estones amb altres col·lectius, des de gent gran, fins a nens de centres d’acollida, passant per associacions de persones amb discapacitats. D’aquesta manera, també establirem contacte amb entitats del nostre entorn que vulguin experimentar i compartir el seu temps amb nosaltres i crear vincles.

De moment, la primera parada del viatge comprendrà un acostament a la gent gran. Persones amb una dilatada experiència vital,

amb una visió ponderada i tendra, de vegades encara apassionada, i en altres ocasions crítica. Unirem així els dos extrems de la piràmide social. Posant en comú experiències, espais, músiques, jocs i complicitats.

La primera trobada serà aquest dimarts, 5 de març, a les 17.00 h, amb els avis de la residència de la Mercè. Què us semblaria compartir-hi una hora jugant a la Wii?

SI ESTEU INTERESSATS A PARTICIPAR EN EL PROJECTE HORITZONS, QUE ES DURÀ A TERME CADA QUINZE DIES, FEU-NOS-HO SABER EL MÉS AVIAT POSSIBLE. VOLEM CREAR UN GRUP FIXE DE PARES I NENS!!!!!!

(Foto Flickr CC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *