Playmobil Funpark

Que aixequi el dit qui hagi passat -i continuï passant- hores jugant amb els ninots de plàstic més versàtils mai inventats … els Playmòbil!!!

Us imagineu un lloc, gairebé un paradís, on aquests personatges siguin els vostres companys d’entreteni

ment a tamany real? Doncs, aquest lloc existeix i no és gaire lluny d’aquí. A Alemanya, ben a prop de Nuremberg, a una horeta en cotxe de Munich, hi podeu trobar el Playmobil Funpark www.playmobil-funpark.de, un indret de somni on els més petits de casa tenen la diversió assegurada i vosaltres també tot recordant com passaveu les hores quan ereu nens i nenes! Teràpia desestressant 100%!!!

Des de la granja -on munyir vaques i raspallar cavalls esdevé un art-, fins el castell medieval -on convertir-vos en cavallers o reis i reines-, passant pel vaixell pirata amb llac incorporat, la diversió està assegurada durant tot un dia, com a mínim.

Al sortir, podreu comprar aquella peça que se us ha fet malbé o un cocodril per fer més gran el zoo que teniu a casa a la botiga més complerta que mai he imaginat!

Pel que fa als àpats, estan d’allò més adaptats a la canalla. Macarrons, carn arrebossada i pizza servits amb els mateixos plats i gots que els Playmobil a tamany real, i amb possibilitats de comprar-los.

I si ho voleu fer més rodó encara, podeu quedar-vos a

dormir a l’Aparthotel Playmobil www.playmobil-inn.de.

Per arribar-hi podeu prendre un avió des de Reus fins a Frankfurt Hann o fins a Meningen-Münich (quan funcionin els vols) i, des d’allà llogar un cotxe. Poseu l’adreça Brandstätterstrasse 2-10, Zirndorf 90513 Baviera al navegador i ja ho tindreu tot fet!

Un consell; abans d’anar-hi consulteu si el parc, que es troba a l’aire lliure en la seva major part, està obert. Feia pinta de fer molt fred a l’hivern ;P

P.S. Vam prendre moltes fotos al viatge. Algunes, artístiques, les trobareu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *